Meninger

Her vil vi presentere eksterne bloggere rundt tema om erfaringer og psykisk helse. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å vite mer om hvordan man blir med i vårt bloggnettverk.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev

Delta i diskusjonen, skriv en kommentar nedenfor

RELATERT INNHOLD

SISTE NYHETER

  • KOM MED INNSPILL: Marius Sjømæling fra BAR deltok på Erfaringskompetanses innspillsmøte. (Foto: Thomas Øverbø)Brukere og pårørende vil ha mer kunnskap
    Onsdag inviterte Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse til innspillsmøte med brukerorganisasjoner og regionale brukerstyrte sentre. Årsaken er at vi vil vite mer om kunnskapshullene og hvordan tjenestene kan forbedres.
  • TABUPRISEN: Vinnerne av Tabuprisen sammen med NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen, regissør Stefan Faldbakken, helseminister Bent Høie og generalsekretær Tove Gundersen.(Foto: Erik M. Sundt) «Jeg mot meg» fikk Tabuprisen
    De åtte deltakerne og programleder og psykolog Peder Kjos i NRK-serien «Jeg mot meg» har mottatt Tabuprisen for 2016 fra Rådet for psykisk helse. 
  • ÅPENHETSPRISEN: Fristen for å foreslå kandidat til prisen er 1. september, sier prosjektleder Le Hang Duong. Setter pris på åpenhet
    Det å skape åpenhet om psykisk helse er viktig og derfor deler Mental Helse i samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse ut pris også i år. Denne gang blir det stor markering på Nationaltheatret med statsministeren tilstede.

PÅ SOSIALE MEDIER
Nyheter

Se alle nyheter i vårt nyhetsarkiv

KOM MED INNSPILL: Marius Sjømæling fra BAR deltok på Erfaringskompetanses innspillsmøte. (Foto: Thomas Øverbø)

Brukere og pårørende vil ha mer kunnskap

Onsdag inviterte Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse til innspillsmøte med brukerorganisasjoner og regionale brukerstyrte sentre. Årsaken er at vi vil vite mer om kunnskapsh..

Les mer

Kommentarer:
TABUPRISEN: Vinnerne av Tabuprisen sammen med NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen, regissør Stefan Faldbakken, helseminister Bent Høie og generalsekretær Tove Gundersen.(Foto: Erik M. Sundt)

 «Jeg mot meg» fikk Tabuprisen

De åtte deltakerne og programleder og psykolog Peder Kjos i NRK-serien «Jeg mot meg» har mottatt Tabuprisen for 2016 fra Rådet for psykisk helse. 

Les mer

Kommentarer:
ÅPENHETSPRISEN: Fristen for å foreslå kandidat til prisen er 1. september, sier prosjektleder Le Hang Duong.

 Setter pris på åpenhet

Det å skape åpenhet om psykisk helse er viktig og derfor deler Mental Helse i samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse ut pris også i år. Denne gang blir det stor markering på Nationaltheatre..

Les mer

Kommentarer: