Selvorganisert selvhjelp

Gunn Anita Vang er fra Lyngen i Nord-Troms. Hun er lærer, men ble uføretrygdet på grunn av angst. Hun har drevet med selvorganisert selvhjelp siden 1996 og har tatt i bruk angst som en ressurs i livet sitt. I dag er hun daglig leder for LINK Lyngen – senter for selvhjelp og mestring, noe hun gjør som selvhjelpsfrivillig. Dette gjør hun fordi det skaper mening i livet og for å håndtere et knippe kroniske sykdommer. Den smertefulle angsten er hun kvitt, resten vil hun beholde fordi angsten som signal er blitt en viktig veileder for henne i hverdagen.

Skrevet av: Ekstern bidragsyter

Videoer

Selvorganisert selvhjelp

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gunn Anita Vang deler fra egne erfaringer med å ha tatt i bruk selvorganisert selvhjelp i sitt liv. Siv Helen Rydheim leser fra heftet “Angsten for livet”, som bare finnes i papirutgave, og kan bestilles gratis hos http://www.angstringen.no

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Daglig leder ved LINK Lyngen, Gunn Anita Vang. http://www.linklyngen.no

Gunn Anita Vang er fra Lyngen i Nord-Troms. Hun er lærer, men ble uføretrygdet på grunn av angst. Hun har drevet med selvorganisert selvhjelp siden 1996 og har tatt i bruk angst som en ressurs i livet sitt. I dag er hun daglig leder for LINK Lyngen – senter for selvhjelp og mestring, noe hun gjør som selvhjelpsfrivillig. Dette gjør hun fordi det skaper mening i livet og for å håndtere et knippe kroniske sykdommer. Den smertefulle angsten er hun kvitt, resten vil hun beholde fordi angsten som signal er blitt en viktig veileder for henne i hverdagen.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.
Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler. Vennlig hilsen redaksjonen.