Fagorganisering for erfaringskonsulentene

Under høstens erfaringskonsulentsamling ble det nedsatt en egen arbeidsgruppe som skal jobbe for å få til en fagorganisering for erfaringskonsulentene. Gruppa består av seks erfaringskonsulenter fra ulike deler av landet.

Skrevet av: Tone Larsen Hoel

Torbjørn Mohn-Haugen er leder av arbeidsgruppa, og kan fortelle at de er i gang med arbeidet.

– Vi er helt i startgropa så det er mye jobb foran oss, sier han. Foreløpig har vi begynt med å sjekke hvilke muligheter vi har og hvilken organisasjonsform det er mest hensiktsmessig å velge. Vi har avtalt et møte med helsedirektoratet før årsskiftet, og da får vi kanskje noen gode råd med på veien.

Nå som Erfaringskompetanse trekker seg litt tilbake og kun skal arrangere én samling for erfaringskonsulentene neste år er det desto viktigere at vi som gruppe organiserer oss for å samle erfaringskonsulentene slik at vi muligens kan arrangere våre egne samlinger i fremtiden.

 

Målet er fagorganisering

– Hovedmålet til arbeidsgruppa er å få til en fagorganisering for erfaringskonsulentene, fortsetter Mohn-Haugen. I tillegg ønsker vi å jobbe for at det skal komme en utdannelse for erfaringskonsulenter i tillegg til den som er i Bergen, men hvordan vi skal gå frem og på hvilken måte det skal legges opp vil vi gjerne ha innspill på. Det tar vi imot med glede, avslutter han.

 

Torbjørn Mohn-Haugen kan kontaktes på telefon eller mail av dem som vil komme med innspill til den videre prosessen. Han kan kontaktes på torbjorn.mohn-haugen@bgo.oslo.kommune.no eller telefonnr 90109176

 

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.
Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler. Vennlig hilsen redaksjonen.

RELATERTE SAKER

FRA NETTBUTIKKEN

SISTE SAKER

  • Har samlet sitater fra 9.000 pårørende i nytt hefte
    Pårørendealliansen har sammenstilt funn og sitater fra mer enn 9.000 pårørende i Pårørendeundersøkelsene 2016 og 2017 i et nytt hefte. Nå oppfordrer de pårørende til å delta i en ny undersøkelse i forbindelse med kommunevalget....
  • Her finnes en database med 2.000 pasienterfaringer
    Om lag 2.000 erstatningskrav fra pasienter innen psykisk helsvern er samlet og systematisert i en database hos Norsk pasientskadeerstatning (NPE). Fagsjef Ida R.K. Bukholm ber fagfolk ta i bruk materialet for å lære av pasienthistoriene. ...
  • Se opptakene fra Toppmøte 2019 her
    Her kan du se opptakene fra Toppmøte 2019 som gikk den 3. April....

Aktuelt

Se alle nyheter i vårt nyhetsarkiv