Redaksjonelt innhold som podcast

Vi er i gang med arbeidet som gjør mye av vårt redaksjonelle innhold tilgjengelig som podcast, enten via våre nettsider eller Spotify.

Skrevet av: Thomas Øverbø

– Vi har en del redaksjonelt innhold som vi har distribuert i videoarkivet vårt, men noe av dette egner seg også som rene lydopptak, sier medieansvarlig Thomas Øverbø. – Når vi så tar en del av dette og gjør det tilgjengelig som podcast, utvider vi vår distribusjon slik at mer innhold blir tilgjengelig for flere på flere plattformer. Det er morro å logge seg på Spotify og høre innlegg fra årets Toppmøte eller andre aktuelle saker vi har laget, sier han avslutningsvis.

Innholdet er tilgjengelig via vår podcastside, eller via Spotify.

 


– Psykiatri, politi og rusteam må samarbeide bedre og de bør droppe taushetsplikten. Skal vi redde unge fra rusdøden må vi tenke annerledes, sier Beate Tveten som mistet datteren Kamilla i en overdose.Et intervju om med Arne Kjær om tjenesten “Si det med ord”, som er en nettjeneste for de som foretrekker å skrive om det som er vanskelig.Intervju med pasientombud i Telemark Else Jorunn Saga om typiske klagesaker og viktigheten av å ta pasienter på alvor.Panelsamtale om Recovery, fra Litteraturhuset 2. Nov. 2017.Innledning til toppmøtet fra statssektæren.Mottatt behandling vs. ønsket behandling.Regulering som nøkkelbegrep for traumebevissthet.Veien fra krenkelse til lidelse.Psykiske helseutfordringer er en av våre største lidelser. Kommuneoverlege Vegard Høgli i Skien, har klare tanker om hvordan bekjempe overmedisinering og hva som bør være fremtidens behandling.– Moderne psykiatri har vært med på å sykeliggjøre veldig mange, og har utvidet diagnosebegrepene. Bak dette står bl.a. legemiddelindustrien som har skapt seg nye markeder for å selge mer, sier fastlege Gisle Roksund i dette intervjuet fra 2015.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.
Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler. Vennlig hilsen redaksjonen.

RELATERTE SAKER

FRA NETTBUTIKKEN

SISTE SAKER

Aktuelt

Se alle nyheter i vårt nyhetsarkiv