Vi trenger flere svar til undersøkelsen

Vi vil vite mer om arbeidssituasjonen for erfaringskonsulenter, og trenger enda flere svar i undersøkelsen vår.

Skrevet av: Eva Svendsen

Hvordan er arbeidssituasjonen for de som er ansatt på bakgrunn av sin erfaringskompetanse fra psykisk helse og /eller rusproblemer?

Det er nå ansatt minst 300 mennesker på bakgrunn av sin erfaringskompetanse innen psykisk helse og/eller rus i kommuner og spesialisthelsetjenesten. Dette har vi i Nasjonalt senter for erfaringskompetanse undersøkt over flere år.

I år har vi åpnet undersøkelsen via linken og om du er erfaringskonsulent og ikke har svart på spørsmålene, inviterer vi deg herved til å gjøre det så snart som mulig og innen 5. desember.

Trykk her for å delta i undersøkelsen

Hittil har vi fått 63 svar, men vil gjerne ha enda flere.

Resultatene blir oversendt til Helse og omsorgsdepartementet. De kan være viktige som grunnlag for videreutvikling av satsningen på brukermedvirkning i tjenesteutviklingen både i kommunene og i spesialisthelsetjenesten. Resultatene er også nyttig informasjon for organisasjonen Erfaringssentrums arbeid for å sikre og forbedre arbeidssituasjonen til erfaringskonsulentene.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.
Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler. Vennlig hilsen redaksjonen.

RELATERTE SAKER

FRA NETTBUTIKKEN

SISTE SAKER

  • Slik vil de forebygge overdødelighet ved alvorlig psykisk lidelse
    Dødeligheten blant mennesker med schizofren lidelse er over fire ganger høyere enn for normalbefolkningen. – I stedet for å si «Vi kan ikke redde alle» må vi spørre oss «Hvordan kan vi redde flere?» sier Tove Gundersen i Rådet for psykisk helse....
  • Vi lanserer nytt videoarkiv
    Vi har nå laget et lett tilgjengelig og søkbart videoarkiv hvor vi har inkludert over 100 filmer fra våre intervjuer, paneldebatter, toppmøter mm. de siste årene. Arkivet er delt inn i kategorier hvor man lett kan finne, se, dele og kommentere innholdet....
  • Forskeren forklarer: Fra rus til et stabilt arbeidsliv
    Ragnhild Fugletveit har i sitt doktorgradsarbeid undersøkt hva som var viktig for at mennesker med rusproblemer kunne bli stabile arbeidstakere. Hun trekker spesielt fram betydningen av å bli «rusfri først»....

Aktuelt

Se alle nyheter i vårt nyhetsarkiv