Vi trenger flere svar til undersøkelsen

Vi vil vite mer om arbeidssituasjonen for erfaringskonsulenter, og trenger enda flere svar i undersøkelsen vår.

Skrevet av: Eva Svendsen

Hvordan er arbeidssituasjonen for de som er ansatt på bakgrunn av sin erfaringskompetanse fra psykisk helse og /eller rusproblemer?

Det er nå ansatt minst 300 mennesker på bakgrunn av sin erfaringskompetanse innen psykisk helse og/eller rus i kommuner og spesialisthelsetjenesten. Dette har vi i Nasjonalt senter for erfaringskompetanse undersøkt over flere år.

I år har vi åpnet undersøkelsen via linken og om du er erfaringskonsulent og ikke har svart på spørsmålene, inviterer vi deg herved til å gjøre det så snart som mulig og innen 5. desember.

Trykk her for å delta i undersøkelsen

Hittil har vi fått 63 svar, men vil gjerne ha enda flere.

Resultatene blir oversendt til Helse og omsorgsdepartementet. De kan være viktige som grunnlag for videreutvikling av satsningen på brukermedvirkning i tjenesteutviklingen både i kommunene og i spesialisthelsetjenesten. Resultatene er også nyttig informasjon for organisasjonen Erfaringssentrums arbeid for å sikre og forbedre arbeidssituasjonen til erfaringskonsulentene.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.
Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler. Vennlig hilsen redaksjonen.

RELATERTE SAKER

FRA NETTBUTIKKEN

 • Det er litt som et eget språk

  kr 100,00
  Kjøp
 • Samarbeid om gode løsninger

  kr 100,00
  Kjøp
 • Journal og epikrise. Hva har du skrevet om meg?

  kr 75,00
  Kjøp
 • Taushetsplikt. Hvem skal vite?

  kr 50,00
  Kjøp

SISTE SAKER

 • Forskeren forklarer: Fra tvang til dialog på sikkerhetsavdelingen
  Pasienten hadde vært i behandling gjennom flere år på sikkerhetsavdeling. Nå har forskere undersøkt effekten av at personalet la om til mer samarbeid og dialog med pasienten....
 • Dette er temaene vi vil løfte frem i 2019
  I 2019 vil Erfaringskompetanse ha særlig fokus på mennesker med alvorlige og langvarige psykiske lidelser. Leder Hilde Hem forteller om planlagte prosjekter for året, og hvordan senteret plasserer seg i det offentlige ordskiftet om psykisk helsevern....
 • Hva var viktig for at jeg kunne bli rusfri?
  Hvilke verktøy har vært, og er, viktige for de som har funnet veien ut av avhengigheten? Prosjektet «Et bedre liv» besøker pasienter i rusbehandling landet rundt for å dele sine bedringshistorier....

Aktuelt

Se alle nyheter i vårt nyhetsarkiv